1. ЦЕНИ

- за крави и биволи за подмяна 2,10 лв. без ДДС за един комплект.

- комплектът включва една мъжка и една женска марка  (за маркиране на едното ухо)

- за първоначално маркиране цената е 2,20 лв. и включва два комплекта по една за всяко ухо и са с еднакъв номер.

- за овце и кози  предлагаме електронни марки. Комплектът включва една жълта обикновена и една електронна също жълта. Марките са трайно надписани на лазер. Цената на комплекта е 2.70 лв.

- за свине (кланнички) все още не предлагаме, но упорито преговаряме с доставчиците ни.

- всички цени са със ДДС и не включват транспорта.

Транспортните разходи се начисляват допълнително. Имаме сключен договор с ЕКОНТ ЕКСПРЕС и работим най-често с него. Ако желаете друг куриер, моля уточнете условията на доставка допълнително.


2. ОТСТЪПКИ

- С лекари, които поръчват системно договаряме индивидуални отстъпки.


3. ПОРЪЧКИ

В този раздел сме се постарали да напишем какво е необходимо за да може поръчката ви да стигне бързо и точно при вас. В момента разполагаме с ушни марки за едри преживни животни, кози и овце. Упорито преговаряме с доставчици на марки за  свине и бездомни кучета. Надяваме се да стане бързо.

Заявки се приемат чрез формата за заявка в нашата страница, на електронната поща: marka@dukov.com или в писмен вид в офиса ни на адрес Русе ул. Оборище 29.   Можете да използвате и обикновено писмо в плик с марка.


Отказваме да ни диктуват номера на марки по телефона!


Когато искате за поръчате марки за подмяна, най-добре е да използвате програмата NOTEPAD или WordPad на Уиндоус и формат на файла *.ТХТ. Приемаме и всички видове текстови файлове. За други формати трябва да се договорим допълнително.

Ето пример за такава заявка

Заявка от.............................................................................................................................

Телефон...............................................................................................................................

Адрес за доставка..............................................................................................................

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30 123456-II

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ПОЯСНЕНИЯ

"30" е цифрата след BG

"123456" е номера от падналата марка

"-II" е римско две означаващо втора поредна смяна

Всяка марка трябва да е на отделен ред.

Ако ви трябват по две марки от вид напишете го.

Преди да подадете заявката я обмислете внимателно.

Можете да използвате и специалния модул в страницата ни за облекчаване на въвеждането на данните


4. ДОСТАВКА

      Имаме сключен договор и работим с "ЕКОНТ ЕКСПРЕС" и декларираме, че можете да отворите пратката при получаването й и ако има несъответствие в качеството и количеството можете да я върнете незабавно или в рамките на двадесет дена от доставката. Заявки получени и потвърдени до 12.00 часа в количества до сто  броя се изпълняват и експедират същия ден.

      След този час изпълняваме същия ден само поръчки до 20 бр

      в 16.00 часа приключваме с поръчките и те остават за следващия ден

- При некоректно попълнена заявка, си запазваме правото право да не я приемем и да не я изпълни до уточняване на информацията.

- Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на пратката. Транспортните разходи на куриера са за сметка на клиента.

- Сумата по заявката, може да бъде платена по банков път, след предварителна уговорка с клиента. Моля изпращайте точни дани за издаване на фактура. За всички възникнали проблеми ще ви уведомяваме незабавно чрез нашата страница или директно в телефонен разговор.